Bliv ringet op

  Vores værdigrundlag

  Hver eneste dag gør vi alt for at efterleve vores værdier. Vi arbejder målrettet efter vores værdier, fordi vi håber, at vores kunder dermed kan drage en parallel imellem vores ord og deres oplevelser.

  Ærligt talt…

  “Vi vil være dit eneste valg, når du mangler en tømrer.”
  Så enkelt kan det siges, når vi taler om vores drømme og ambitioner. Og derfor er det alfa omega, at vi leverer det bedste resultat hver gang uagtet om der tales om det endelige projekt, materialevalg, kundeservice og kommunikation eller andet. 

  Hvis vi skal nå vores mål om at være dit eneste valg, når du mangler en tømrer, så kræver det mod, vilje og nytænkning. Derfor arbejder vi hver dag ud fra missionen om at “hæve standarten for servicen i byggebranchen samt sikre et godt arbejdsmiljø, der giver glade kunder og medarbejdere.”

  Det betyder med andre ord, at hos os:

  • “… er høj faglighed og udvikling en selvfølge.”
  • “… er vi det bedste til det, vi kan.”
  • “… skal man forvente en positiv og løsningsorienteret tilgang uanset udfordringen.”
  • “… betyder positiv omtale til naboen ALT.”

   

  Vi mener ærlig talt, at man kan tillade sig at forvente sig en hel del af os, uanset om man er kunde, medarbejder, samarbejdspartner eller om det er kulturen eller vores arbejdsmetode vi taler om. Vi mener nemlig, at vi har et ansvar som virksomhed, og nedenfor kan du se et par eksempler på, hvad man kan forvente sig af os, uanset hvem eller hvad vi taler om:

  Kunder: Vi vil respektere kundens hjem, som var det vores eget.
  Medarbejdere: En høj grad af personlig faglighed med fokus på konstant udvikling.
  Arbejdsmetode: Vores arbejdsmetode bygger på høj faglighed, respekt og erfaring. Alle tre aspekter, der er med til at sikre den rigtige løsning hver gang.
  Kultur: Arbejdsmiljø er en holdning og en kultur, der skal have højeste prioritet hver eneste dag, uanset om der tales om sikkerhed eller trivsel.
  Samarbejdspartnere: God kommunikation, åbenhed og tillid er kerneområder for os, når det handler om samarbejdet med vores leverandører.