Bliv ringet op

  Kvalitetskontrol er os en dyd

  Hos Tømrermester Mads Stadsgaard tror vi på høj kvalitet – både i medarbejdere, udførsel og materialevalg. Derfor arbejder vi også tæt sammen med forskellige leverandører for at sikre, at vi altid er opdateret med den nyeste viden samt efteruddannelse til vores medarbejdere indenfor vores fokusområder. Dette stemmer meget godt overens med én af vores kerneværdier “Høj grad af personlig faglig stolthed med fokus på konstant udvikling.”

  Medlem af BMI RoofPro – tagbranchens stærkeste kvalitets- og garantiordning

  De bedste produkter og det bedste håndværk skaber de bedste løsninger. Det er fundamentet i tag-branchens stærkeste kvalitets- og garantiordning, BMI RoofPro.

  Danmarks største producent af tagløsninger, BMI Danmark, har valgt os til ordningen på baggrund af vores høje faglighed og dedikation til at levere kvalitetshåndværk og yde kundeservice.

  Vi er trænet og certificeret i brugen af BMI Danmarks produkter og specifikationer. Derudover skal vi billed-dokumentere, at taget er korrekt udført, og vi er underlagt stikprøvekontrol foretaget af uafhængige tag-specialister.

  Som medlem af BMI RoofPro har vi en helt unik mulighed for at tilbyde dig den ultimative tryghed i form af en BMI RoofPro Garanti, som udstedes med BMI Danmark som garant. BMI RoofPro Garantien giver 30 års produktgaranti og hele 20 års garanti på udførelsen og følgeskader.

  Læs mere om BMI RoofPro og BMI RoofPro Garantien på https://www.bmigroup.com/dk

   

  Her kan du se de forskellige certificeringer. Tryk på logoet for at læse mere om den enkelte certificering.