Bliv ringet op

  Overvejer du at udskifte dine vinduer?

  Vi har mange års erfaring med udskiftning af vinduer, og fokuserer på at du får en langtidsholdbar løsning. Der er ingen opgaver, der er for store eller for små. 

  Hos Tømrermester Mads Stadsgaard arbejder vi målrettet på at sikre dig den rette løsning med de rette materialer. På den måde sikrer du dig, at du får udskiftet dine gamle vinduer med dine drømme vinduer, der lever op til alle de nye standarder indenfor byggeri. Vi har et indgående kendskab til de forskellige leverandører, så du ikke er begrænset af ét enkelt firmas muligheder.

  Det er vigtigt for os, at du som kunde er med hele vejen, så du bliver 100% tilfreds med det endelige produkt.

  4 gode grunde til at vælge Tømrermester Mads Stadsgaard:

  • Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og service.
  • Vi rydder altid op løbende, og afleverer et resultat, vi er stolte af.
  • Vi respekterer dit hjem, og passer på dine ting.
  • Vi sætter personlig kontakt og rådgivning i højsædet, så vores arbejde stemmer overens med dine forventninger.

  Tjekliste

  Når du skal have udskiftet vinduer er der en række ting, som der skal tages stilling til. For at sikre os at vi kommer igennem alle punkter, har vi lavet en lille tjekliste. Det kan være en god idé at overveje disse aspekter inden vi kommer ud til opmåling, men hvis det virker uoverskueligt, så gennemgår vi det også, når vi kommer ud hos dig til opmåling.

  • Materialevalg (PVC/plast, træ eller træ/alu)
  • Udseende (dannebrogsvinduer, sidehængte vinduer, topstyrede vinduer mm.)
  • Farver
  • Indbrudssikring (indbrudssikret glad, kode/nøgle-sikret greb, metalspigre, tyveribeslag mm.)
  • Udluftningsventiler
  • Bremse i greb
  • Ønsker du at få skiftet indvendig inddækning / lysningsplader / vinduesbundstykker
  • Nødudgang
  • Evt. udskiftning af sålbænke
  • Pudsebeslag (så det er lettere at rengøre vinduer, der er placeret højt oppe)
  • Lysindfald
  • Energi
  • Lydglas
  • Omkodning af nøgler så der kun er en nøgle
  • 2 el. 3 lags glas
  • Fugefave
  • Solfilm i glas
  • Indv. Arbejde – nye karmplader
  • Ny lysningspanel

  SE HVORDAN VI ARBEJDER HER!

   

  Opmåling

  Når vi skal udskifte vinduer starter vi altid med en opmåling af dine vinduer. En medarbejder kommer hjem til dig, og gennemgår dine ønsker og drømme med dig, og foretager opmålingen. Vi anbefaler ikke, at du selv gør det, da der er flere aspekter, der nemt kan blive overset, og giver dyre og irriterende fejl.

  Tilbud på vinduer

  Efter opmålingen udarbejder vi et tilbud til dig på udskiftning af dine vinduer. Tømrermester Mads Stadsgaard arbejder ikke sammen med én enkelt leverandør. Det giver os stor fleksibilitet, når det kommer til valg af materialer. Vi får mulighed for at vælge den leverandør, der er bedst til lige netop din opgave.

  I forhold til prisen på udskiftning af vinduer afhænger det af mange parametre. Et af dem er tilgængelighed. Har du mange vinduer i stueplan bliver det selvfølgelig billigere end, hvis du har mange vinduer over stueplan, som kræver stillads. Vi sørger for, at tilbuddet er alt inklusiv, så du ikke skal frygte for ekstra omkostninger, og dermed kan regne med den pris vi har tilsendt dig.

  Du vil typisk modtage dit tilbud inden for få dage på mail.

  Godkendelse og bestilling

  Vælger du at gå videre med vores tilbud, vil vi ydmygt gå til opgaven!

  Tilbuddet på opgaven skal accepteres skriftligt på mail. Når vi har modtaget denne, foretager vi bestillingen hos den leverandør, som vi i fællesskab har valgt til dit projekt. Umiddelbart efter modtager vi en leveringsdato, som vi naturligvis informerer dig om hurtigst muligt. 

  Afhængig din og vores kalender aftaler vi efterfølgende den endelige dato for montage. I dagene op til vil du modtage en mail med lidt praktiske informationer i forhold til monteringen. 

  Bemærk venligst at vejret i sjældne tilfælde kan udskyde datoen for montagen – det sker dog yderst sjældent.

  Montage

  Når den store dag oprinder, kommer vi typisk to mand og udskifter vinduerne. Hvor længe det tager afhænger (ligesom prisen) af omfanget af opgaven. Det er klart at flere vinduer tager længere tid, ligesom stilladsopsætning m.m. også tager længere tid. Vi forstår til fulde, at du gerne vil vide, hvor lang tid det tager at få udskiftet vinduerne, og derfor fremgår den forventede montagetid i det tilbud, som vi har fremsendt. 

  Under montagen ser vi meget gerne at du er hjemme, så vi kan få afklaret eventuelle spørgsmål samt har adgang til elektricitet m.m. 

  Har du tilvalgt andre opgaver, som f.eks. malerarbejde eller inddækning, tager vi os også af det. Du skal blot læne dig tilbage og nyde opgraderingen af dit hus.

  Vi tager løbende billeder af, hvordan vinduerne monteres. Dette er for din sikkerhed, så du ved at arbejdet er udført korrekt. 

  Når montagen er afsluttet, rydder vi selvfølgelig op efter os selv, og stræber efter at efterlade din grund, som da vi kom.

  Afsluttende gennemgang

  Den afsluttende del af projektet er meget vigtig for os! 

  Vi gennemgår projektet sammen, så vi igen kan få afklaret eventuelle spørgsmål. Derfor er det vores håb, at du vil prioritere at være hjemme, så vi kan få afsluttet projektet sammen.

  Faktura og kvalitetssikringsrapport

  Efter afsluttet projekt sender vi en faktura samt en kvalitetssikringsrapport.

  Kvalitetssikringsrapporten indeholder de billeder, der er blevet taget af arbejdet samt en tjekliste for hvert enkelt vindue, der skal sikre at montagen er udført korrekt. Det er din sikkerhed og dokumentation, for det arbejde der er blevet udført. Denne rapport kan være god at kunne fremvise, hvis du en dag skal sælge ejendommen. 

  SE udvalgTE REFERENCER

  Før musen over en case, og klik for at læse mere