Bliv ringet op

  Kvalitetskontrol er os en dyd

   

  For os er kvalitetssikring alfa omega under en byggeproces. Ikke kun for os, men også for vores kunder.

   

  Kvalitetssikring

  Kvalitetssikring indebærer for os flere aspekter, som giver dig som kunde en sikkerhed i korrekt udført arbejde. Og så lige den lille ekstra ting… Den kommer vi til senere. I de fleste brancher er der et lovkrav om at udføre kvalitetskontrol af ens eget arbejde, især i de skjulte konstruktioner. Bare ikke i tømrerbranchen. Og det mener vi er en kæmpe fejl! Så derfor har vi besluttet at gøre noget ved det og kvalitetskontrollere vores arbejde. Til din og vores sikkerhed. Det betyder, at vi altid laver egenkontrol af vores arbejde. Dette består i al sin enkelthed i, at vi løbende tager billeder af vores arbejde, synlige såvel som ikke synlige konstruktioner. Det hele er dog sat lidt mere i system end bare via billeder på vores mobiltelefon.

  Og det er her, at det dér lille ekstra kommer ind. Vi har nemlig valgt at indgå i et samarbejde med Inspectly – et firma i Aarhus, som har specialiseret sig i digital kvalitetssikring. Og det her her, at tingene for alvor begynder at give mening for dig som kunde.

  Hvad er Inspectly?
  Hos Tømrermester Mads Stadsgaard tror vi på, at vi hjælper dig som kunde ved at gøre tingene smartere og bedre. Her kommer Inspectly ind i billedet. Inspectly handler nemlig kort sagt om at kvalitetssikre digitalt. Med Inspectly optimeres processerne omkring kvalitetssikringen, idet al kommunikation kan foretages og registreres på en smartphone. Nemt, hurtigt og præcist. Efterfølgende bliver samtlige oplysninger overført til en server, som sikrer minimering af informationstab. Inspectly er ansvarlig for serverdrift, backup og oppetid, hvilket også betyder, at de gemte data altid er opbevarer efter tidens højeste standarder i professionelle hostingcentre.
  Og hvad betyder det så for dig som kunde? Det betyder, at vi har gjort alting lidt nemmere og lidt smartere for dig, som gerne vil følge med i udviklingen på dit projekt. Hvis du stadig har spørgsmål omkring kvalitetskontrollen, så tøv ikke med at kontakte os – vi har også en demo-kvalitetsrapport, som man kan se.