Bliv ringet op

  Vores profil

  Hos Tømrermester Mads Stadsgaard tror vi på, at man kommer længst med gennemsigtighed og på, at der ikke skal være langt fra ord til handling. Vi tror på, at det giver glade kunder og en bedre oplevelse. Og det er jo rent faktisk noget af det vigtigste.
  Du kan læse lidt mere om, hvad vi tror på lige her.

  Kvalitet og service

  Tømrermester Mads Stadsgaard er et ærligt tømrerfirma, der sætter dets kunder først. Altid. Vi er samtidig et tømrerfirma, der sætter en ære i kvalitet – både i udførsel og i materialevalg. Vi går ind for langtidsholdbare løsninger, da de i sidste ende er (ofte) er det bedste for dig, og din pengepung på den lange bane. Og ikke mindst, så går vi ind for en god og personlig kommunikation med vores kunder, og vi bestræber os på at levere en kundeservice i særklasse. Og som om det ikke er nok, så går vi faktisk op i arbejdsmiljø også. Så meget, at vi faktisk vandt prisen for ”Årets Arbejdsmiljø” i 2017 blandt alle danske håndværkere.

  Det lyder da alt sammen meget godt, ikk’? Og hvis du tænker, at det nærmest lyder for godt til at være sandt, så tag et kig på vores anmeldelser fra vores kunder her.