Bliv ringet op

Peter Sommer

Tømrerlærling

Når man kombinerer Peters stærke håndværksmæssige egenskaber med selvstændighed og viljestyrke, så er der ingen tvivl om, at vi har betegnelsen på en virkelig dygtig lærling.

Beskrivelse:

Peter har før påbegyndelsen af tømreruddannelsen afsluttet en 3årig studentereksamen på Randers Statsskole. Da Peter valgte at påbegynde tømreruddannelse udsprang dette af en drøm om at bruge hænderne til at skabe et færdigt resultat. Og der er ingen tvivl om, at Peters hænder er skruet helt rigtigt på! Når man kombinerer Peters stærke håndværksmæssige egenskaber med selvstændighed og viljestyrke, så er der ingen tvivl om, at vi har betegnelsen på en virkelig dygtig lærling. På samme måde hersker der heller ingen tvivl om, at vi naturligvis håber, at Peter har lyst til at blive hos os efter endt uddannelse i Marts 2019.

Erfaring:
År: 2+

Bopæl:
Randers

Efteruddannelse:

Dampspærrekursus 2015, 2016, 2017
Facadestillads
Undertagskursus Icopal 2016
Velux dagslys kursus 2015

Fritid:
Peter er fartglad - på den gode måde. Han brænder for alt med en motor - lige fra motorcykler til amerikanerbiler. Når det ikke er hestekræfter, det skal handle om, så bruger han tiden på familie, venner og i fitnesscenteret.

Peter Sommer